Új, továbbfejlesztett termékeket prezentált a Huawei a 2022-es berlini IFA tárlaton

Új, továbbfejlesztett termékeket prezentált a Huawei a 2022-es berlini IFA tárlaton

Jó néhány új, úttörő okoseszközt prezentált a Huawei Technologies a 2022-es berlini IFA szórakoztatóelektronikai vásáron. A vendégek a tárlaton találkozhatnak első alkalommal a vállalat továbbfejlesztett szerkezeteivel; a korszerűsített, zászlóshajó HUAWEI MatePad Pro tablettel, a legfrissebb fényképezési trendeket követő nova 10 okostelefonokkal, amellett a vérnyomás- és EKG-mérő funkcióval is felszerelt Watch D okosórával.

Két év szünet után idén első alkalommal megint élőben rendezik meg az IFA szórakoztatóelektronikai vásárt Berlinben. A szeptember 2-6. közt zajló expón a Huawei jó néhány új, modernizált terméket szemléltet, amelyek élvezetesebbé és egyszerűbbé teszik a mindennapi felhasználói élményt.

HUAWEI MatePad Pro: PC inger tableten

A korszerű produktumok közt megjelenik a vállalat jövőbe mutató zászlóshajó tabletje, a HUAWEI MatePad Pro, amely modernizált a kinézet, a képernyőminőség, az audiovizuális inger, a számítógépes program és a hardver tekintetében is. A szerkezet 12,6 hüvelykes HUAWEI OLED Real Color FullView megjelenítője 120 Hz-es nagy frissítési gyakorisággal, 90%-os képernyő-test aránnyal és Universal Color Consistency technológiával gazdagabb funkciókat és egyenletes színeket nyújt.

A HUAWEI MatePad Pro mindemellett intelligensebb, hozzávetőleg PC-szerű tablet-élményt nyújt a felhasználóknak. Az olyan szolgáltatások, mint az Alkalmazás sokszorosító és a Több ablak hozzájárulás, lehetővé teszik több feladat egyidejű feldolgozását. Továbbá a MatePad Pro-hoz tartozó 2. generációs HUAWEI M-Pencil és az nagy tudású mágneses billentyűzet olyan sokoldalúságot nyújt, amely megkönnyíti a váltást a heterogén, irodai, találékony vagy másfajta felhasználási módok közt.

HUAWEI nova 10 és nova 10 Pro

A HUAWEI nova sorozatának új képviselőit, a nova 10 és nova 10 Pro okostelefonokat a legkorszerűbb fényképezési trendekre fókuszálva fejlesztették ki. Az okostelefon-gyártók ezelőtt a hátlapi kamerát helyezték előtérbe, ellenben a legmodernebb közösségimédia-alkalmazások több millió felhasználója részére az előlapi kamera teljesítménye is kulcsfontosságú.

A HUAWEI nova 10 és a nova 10 Pro az első olyan okostelefonok, amelyek megváltoztatják a mobilfotózás szokásoknak megfelelő megközelítését. Mindkét kellék bámulatos, 60 MP-es ultraszéles látószögű előlapi kamerával büszkélkedhet, amely 4K videó rögzítésére is képes, a HUAWEI nova 10 Pro ugyanakkor egy újabb, 8 MP-es portrékamerával is ellátott, lehetővé téve a kristálytiszta közeli felvételeket.

Mindkét szerkentyű nagyon sok figyelemre méltó, a fiatalokat inspiráló jellemzőkkel bír, beleértve a fejlett képfeldolgozó technológiával ellátott 50 MP-es hátlapi kamerát, a magas képernyő-frissítési gyakoriságot és gyorstöltési lehetőséget. Mindehhez mindazonáltal mutatós formatervezés tartozik, a HUAWEI nova 10 Pro mindössze 7,88 mm-es, a nova 10 még vékonyabb, 6,88 mm vastagságú.

HUAWEI WATCH D: vérnyomásmérés és EKG szerepkör

A Huawei több viselhető okoseszköze képes a felhasználók némely jelentős egészségügyi értékeit nyomon követni, példaként a pulzusszámot és a véroxigénszintet. A cég az ez évi év elején elsőként Kínában mutatta be a rendkívüli képességekkel felruházott okosóráját, a HUAWEI WATCH D-t, amely képes mérni a felhasználó vérnyomását, ezenkívül biztosítja az elektrokardiogram (EKG) mérést is.

A HUAWEI WATCH D a 24 órás SpO2- és pulzusfigyelésnek – aminek részeként beállítható az alacsony véroxigénszint-emlékeztető –, tetejébe az alvás- és stresszfigyelés szerepkörnek betudhatóan átfogó egészségügyi asszisztensként is hasznosítható.

Huawei Mobile Services (HMS)

A közelmúltban nagymértékű mértékben fejlődött a Huawei saját ökoszisztémája a HMS (Huawei Mobile Services) is, annak érdekében, hogy minél hatékonyabb navigációs, keresési, levelezési és vásárlási lehetőségeket kínáljon a felhasználóknak heterogén eszközökön. A Huawei még mindig azon dolgozik, hogy alkalmazás-áruháza, az AppGallery minél naprakészebb és funkciógazdag legyen. Az appbolt jelen pillanatban mindenre kiterjedő szinten 580 millió havi aktív felhasználóval büszkélkedhet, ebből több mint 45 millióval Európában. Az AppGallery-ben elérhető alkalmazások száma egy év alatt 147 %-kal nőtt, és több mint 5,5 millió regisztrált fejlesztő dolgozik azon, hogy ez a szám még tovább nőjön.

William Tian, a Huawei WEU elnöke ezáltal nyilatkozott: „Örülünk, hogy visszatérhettünk az IFA-ra egy mindenki részére kihívásokkal teli év után. A legmodernebb fejlesztések bemutatására régóta nagyszerű platform volt az IFA, akármerre a Huawei idén is több igazán izgalmas termékkel érkezett.”

„A precízen megtervezett hardverekre, a változatos megoldású konstrukció közti együttműködést zökkenőmentes élménnyé varázsoló szoftverekre és a felhasználók igényeihez szabott fotózási teljesítményre összpontosítunk. Az egészségtől a fitneszen át a szórakoztatásig és az okos irodai megoldásokig a Huawei még mindig azon dolgozik, hogy a legújabb technológiai innovációkat Európa-szerte eljuttassa sok millió hűséges felhasználójához” – tette hozzá a vezető.