Speciális európai partnermegállapodást írt alá az LG és a Ricoh

Speciális európai partnermegállapodást írt alá az LG és a Ricoh

Új partnermegállapodást hozott nyilvánosságra az LG és a Ricoh Európában, melynek értelmében az LG megerősíti régóta fennálló kapcsolatát kereskedelmi megjelenítőinek egyik legszámottevőbb viszonteladójával. A partnerség révén a társaságok egyetlen megbízható, ám mindenre kiterjedő hátterű forrásból juthatnak hozzá az LG kristálytiszta képminőségű kijelzőihez, amelyek az okos tárgyalószobai megoldásoktól a digitális tartalomszolgáltató megjelenítőkig jó néhány eszközben megtalálhatók.

A Ricoh kommunikációs szolgáltatási eszközportfóliójában biztosítsa az LG kijelzőit, beleértve a dél-koreai társaság olyan piacvezető modern műszaki megoldásait, mint az UHD IPS kijelzők illetve egyéb rendkívüli kijelzőmegoldások. Nemrégiben a Ricoh kommunikációs szolgáltatások üzletágának mesterei is megkapták az LG-től azt a tanúsítványt, amely biztosítja, hogy a saját fény kibocsátására képes OLED technológiával dolgozhassanak. Az LG kiterjedt kutatás-fejlesztési tevékenysége, amellett a Ricoh stílus, szállítási és támogatási lehetőségei egyesült erővel biztosítják azt, hogy az ügyfelek simán hozzáférjenek a legfejlettebb kommunikációs technológiához.

„Ez a megállapodás tovább erősíti a Ricoh és az LG közt régóta fennálló jó kapcsolatot, egyúttal tükrözi is együttes innovációs törekvéseinket. Internacionális piaci jelenlétünk az LG csúcstechnológiájával egyesült erővel új utat nyit a digitális munkahelyek megteremtéséhez” – mondta David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen megbízható partnerrel dolgozhatunk egyesült erővel, akivel együttesen a leginnovatívabb kommunikációs megoldásokat nyújthatjuk ügyfeleinknek. A jövő mind a partnerség, mind az ügyfelek szempontjából komoly előnyöket tartogat” – tette hozzá Kyongho Kim, az LG Electronics európai vállalkozásbeli megoldások részlegének elnöke.