Rajtra kész a modern Golf

Rajtra kész a modern Golf

Ha van olyan gépjármű, melyet az évtizedek bestsellerének lehet nevezni, akkor az a Golf, melyet az egész világon a generációról generációra történő untalan fejlesztés alapozott meg. Október 24-én a Volkswagen elénk tárja a gépjármű nyolcadik generációját a wolfsburgi nemzetközi bemutatón. A gépjárműben több digitalizációs és konnektivitási megoldás van, mint eddig valaha, ezernyi innovációval és roppantul kifejező dizájnnal karöltve.

A korszerű modellben tovább tökéletesedtek azon tulajdonságok, amik a Golfot az egész világon bestsellerré tették. Mindez a modern és hatékony motorválasztéknak, ezenfelül a tovább csiszolt, és nagyobb agilitást adó felfüggesztési technológiának köszönhető. A korszerű Golf1 a divatot is diktálja digitalizált és konnektivitás fókuszú belső világával, vezetést segítő rendszereivel, és az online alapokon nyugvó funkciókkal és szolgáltatásokkal.

A külső kinézet minden eddiginél dinamikusabb, és minden oldalról nyomban felismerhetővé teszi a Golfot. Belül a friss színek és szövetek, mindemellett a korszerű digitális műszerfal határozzák meg a korszerű kompakt modell megjelenését. A Golf legfrissebb generációja decemberben kerül a legelső piacok márkakereskedéseibe.