Prémium kategóriás, kompakt berendezéssel bővül a Samsung mosógépeinek kínálata

Prémium kategóriás, kompakt berendezéssel bővül a Samsung mosógépeinek kínálata

A Samsung a 2018-as Szórakoztató elektronikai Bemutatón (Consumer Electronics Show, CES) ismerteti forradalmi QuickDrive technológiával ellátott WW6800N mosógépét, amellyel a forradalmasítja a mosást. Figyelembe véve a fogyasztók gyorsabb mosással és hatékonyabb tisztítással kapcsolatos igényeit, a társaság létrehozta a mosógépét, amely a korábbi Samsung termékekhez képest akár 35 százalékkal gyorsabban végzi el a mélytisztító mosási programot.

A lakásvásárlók közt egyre nagyobb számban találkozunk az ezredforduló környékén született fiatalokkal, akik részére kiemelkedően releváns, hogy olyan, ténylegesen hatékony és személyre szabható háztartási kellékekkel szereljék fel otthonukat, amelyek komfortosabbá teszik életüket. A WW6800N mosógép QuickDrive technológiával a legfrissebb fejlesztés az olyan, modernizált mosógépek közt, akárcsak az AddWash elöltöltő mosógépek.

„Mikor is egy halom ruhát kell kimosni, jellemzően csak az érdekli az embert, hogy minél hamarabb végezzen a feladattal – mondta Shane Higby, a Samsung Electronics America háztartási alkalmatosságok marketingrészlegének alelnöke. – A WW6800N mosógép a QuickDrive technológiával jól mutatja elkötelezettségünket tetejébe, hogy fejlesztéseink támogatásával a lehető legtöbb terhet vegyük le a felhasználók válláról, ezáltal több idejük maradjon arra, ami igazán számít.”

A WW6800N mosógép rendkívüli teljesítményét az modernizált QuickDrive mosógépdob biztosítja, amely egy nagyobb méretű fő dobból, mindemellett annak hátuljában egy tőle függetlenül mozgó lemezből áll. Ez a dinamikus működés négy irányba mozgatja a ruhákat – felfelé és lefelé, ezenfelül előre és hátra –, ennek betudhatóan a berendezés nem kizárólag gyorsabb, de lágyabb és alaposabb tisztításra képes, a mosási ciklusok mindent összevetve akár 35%-kal rövidebbek lehetnek a Samsung többi mosógépéhez képest1. A WW6800N mosógép 60 cm széles, a hozzá tartozó szárítógép ugyanakkor egyszerűen ráhelyezhető, ezáltal a két berendezés nagyszerű alternatíva lehet olyan, kis méretű helyekre, mint a mosókonyha vagy kisebb szekrények, annak érdekében, hogy az akár a nagyobb rész szennyes ruhák is bárhol sebesen és eredményesen kimoshatók legyenek.

A WW6800N képes csatlakozni a dolgok internetéhez (IoT) és kompatibilis a Samsung SmartThings ökoszisztémával. A Q-rator mosási asszisztens intuitív okosképességei leegyszerűsítik a mosási ciklust:

A „Laundry Recipe” érzékelő önvezérelten javaslatot tesz a korrekt mosási programra a ruhák színe, anyaga, azonkívül a felhasználó által megadott mosási hőfok alapján.

A „Laundry Planner” mosástervezés kínálja, hogy a fogyasztók maguk határozzák meg a mosás befejezésének időpontját, ezáltal a berendezés igazodik a felhasználók napirendjéhez.

A „HomeCare Wizard” varázsló garantálja a berendezés megfelelő üzemelését, és képes a lehetőség szerinti hibákat előre jelezni, amelyekhez villámgyors megoldási javaslatot is szolgáltat.