„Pokémon módban” gurítja reflektorfénybe a Mini Concept Aceman tanulmányautót

„Pokémon módban” gurítja reflektorfénybe a Mini Concept Aceman tanulmányautót

Az angol prémiummárka főszponzorként és hivatalos autóipari partnerként segíti az internacionális videojáték-közösség legnagyobb, augusztus 23-28. közt megszervezett kölni találkozóját, amelyen „Pokémon módban” ismerteti a rajongóknak a MINI Concept Aceman tanulmányautót.

Idén a Kölnben megszervezett Gamescom videojáték-vásár főszponzora a MINI, aki a Pokémon franchise oldalán kialakított együttműködése részeként, a videojáték- és e-sport-közösség fejlesztőinek, kiadóinak, szakértőinek és rajongóinak legnagyobb internacionális találkozóján exkluzív „Pokémon módban” gurítja reflektorfénybe a MINI Concept Aceman tanulmányautót – mulattató, színes és játékos stílusban gazdagítva ezzel a márka rajongóinak életét.

A korszerű kihívásokkal a MINI és Pikachu nemkülönben vidáman, nyitott kíváncsisággal néz szembe. Ezt tükrözi a MINI Concept Aceman tanulmányautó is, amit a Föld legnagyobb videojáték-vásárára exkluzív „Pokémon módba” öltöztettek. A műszerfal új, OLED-technológiás monitora az továbbfejlesztett élménymódokban az ikonikus Pikachu vagy a nevezetes pokélabda képét jeleníti meg, a fejlett kivetítő-technológiának betudhatóan ugyanakkor a Pokémon-animáció nem kizárólagosan a megjelenítőn, de a műszerfalon, az ajtókárpitokon és a gépkocsi alján is visszaköszön. A gamifikáció egyre fontosabb szerepet tölt be a MINI jövőbeni modelljeinek formanyelvében, felülmúlhatatlan élményt kínálva az angol prémiummárka megrendelőinek. Az partnerség két ikonikus, hibátlanul összeillő karaktert egyesít, rajtuk át ugyanakkor nemzetközileg több millió rajongót.

Az augusztus 23-28. közt megszervezett videojáték-vásáron a MINI arra buzdítja a játék szerelmeseit, hogy vegyenek részt a „PLAY ON!” kampányban és támogassák a játékos világnézetet. A 2022-es Gamescom vendégei magukat és okoseszközeiket is feltölthetik az 5.2-es csarnok B10 / D19 standján, ahol a tágas MINI Arénában lemezlovasok, hűsítő italok és popcorn várja őket. Továbbá specifikus MINI Concept Aceman Action Pack – jellegzetes, átlátszó dobozba csomagolva –, amely a rajongók elengedhetetlen gyűjtői darabjaként jött létre. A MINI Concept Aceman tanulmányautó premierjével párhuzamosan az angol prémiummárka a 2022-es Gamescom videojáték-vásáron a MINIverse digitális világot is elénk tárja, ahol a MINI közösség elemei játékos stílusban fedezhetik fel a modern tanulmányautót.