Megjött Magyarországra a Huawei korábbi legvékonyabb okoskarkötője

Megjött Magyarországra a Huawei korábbi legvékonyabb okoskarkötője

Már kapható Magyarországon a Huawei korábbi legvékonyabb okoskarkötője, a HUAWEI Band 7, amely nagy kijelzővel és modernizált egészségügyi funkciókkal ellátott. Az okoseszköz támogatásával nyomon követhető az alvás, a véroxigénszint, a stressz szint, a menstruációs ciklus és a szívritmus, 96 eltérő integrált edzésmódjával ugyanakkor hasznos társ lehet az egészségfigyelésben- és menedzsmentben, amellett a sportos életmód kialakításában. A mindössze 9,99 mm vastag és a szíjak nélkül 16 gramm súlyú okoseszköz majdhogy nem észrevétlen marad viselés közben, legyen szó alvásról, munkáról vagy edzésről.

A jelentősen kompakt szerkezet és az üvegszállal megerősített polimer váz révén a HUAWEI Band 7 mindössze 9,99 mm vastagságú, ezzel a vállalat aktuális legvékonyabb egészségkövető okoseszköze. Az okoseszköz a könnyed, csuklóhoz kifogástalanul illeszkedő íves kialakítással és a mindössze 16 g-os, szíj nélküli súlyának betudhatóan példátlan, komfortos viselési élményt nyújt. A HUAWEI Band 7-et 64,88%-os képernyő-test arányú, 194×368 felbontású FullView AMOLED, 2,5D minőségű hajlított üvegből készült színes kijelzővel szerelték fel, amely az ultravékony keretezésnek betudhatóan nagy látómezőt nyújt.

Átfogó egészségfigyelő funkciók és aktív kezelés

A HUAWEI Band 7 professzionális egészségfigyelési funkciókkal büszkélkedhet, segédkezésével nyomon követhető az alvás, a véroxigénszint, a stressz szint, a menstruációs ciklus és a szívritmus. A Huawei TruSleepTM technológiája az alvás megzavarása nélkül elemzi az alvás minőségét, valamint nyújt támogatást az alvászavarok hat típusának (elalvás nehézsége, felszínes alvás, éjszakai ébredések, korai ébredés, és szabálytalan alvásmintázat) megállapításában.

A TrurelaxTM szerepkör a stressz szintjét figyeli, és figyelmezteti a felhasználót a stressz-levezetés szükségességére. Ugyanakkor a HUAWEI Band 7 kínálja a 24 órás nagy tudású stressz-monitorozást, azonkívül elvárásoknak megfelelően figyelmeztetést is küld a felhasználónak. A Band 7 -et modernizált TruseenTM 4.0 pulzusmérő technológiával is felszerelték, amely állandóan és precízen követi a felhasználó pulzusát.

Az egészségfigyelő funkciók mellett a HUAWEI Band 7 ún. „Egészséges élet lóhere” kiegészítő funkciójával újabb személyre szabott egészségmenedzsmentet is nyújt. Az előzetesen beállított céloknak megfelelően a felhasználók rendszeres ösztönző emlékeztetőket kaphatnak, példaként a napi vízbevitellel, a gyógyszerszedéssel, az időben történő lefekvéssel, a testmozgás mennyiségével kapcsolatban. Ha a felhasználók nap végéig teljesítik minden egészségügyi feladatot, a zöld lóhere, vagyis a Shamrock kivirágzik, ezáltal ösztönözve az egészséges szokások kialakítására.

Korszerűsített szakmai és akadémiai fitnesz rendszer

A Band 7 összesen 96 edzésmódot nyújt, beleértve például a futást, a kerékpározást, az úszást, az ugrókötelezést és a görkorcsolyázást. A HUAWEI Band 7 az a cég saját tehcnológiája, a TruSport algoritmussal méri a futók az összes edzés utáni indexét. Az edzések értékelése és a újabb javaslatok – figyelembe véve a szervezet maximális oxigénfelvevő képességét (VO2 max szint), a fáradtsági szintet és az edzésterhelést – az edzés intenzitásától, illetve típusától függően változnak.

A futóképességi index (RAI – Running Ability Index) a sportolók állóképességi szintjének és futástechnikai hatékonyságának mérésére felhasználható. A rendszer kiszámítja a futóteljesítményt a korábbi pulzusszám, tempó és egyéb többdimenziós adatok alapján. A futóképességi index mérésével precízen besorolja a futók aktuális edzettségi-állóképességi szintjét, lehetővé téve a fejlődés vizuális megjelenítését.

Az okoskarkötő újabb funkciói közé sorolható a zenevezérlés, a távoli felvételkészítés, emlékeztetők (szöveges üzenetek, e-mailek, közösségi alkalmazások), időjáráskövetés, ébresztőóra, stopperóra, időzítő, zseblámpa, telefonkereső, amellett a szélsebes válasz lehetősége. A HUAWEI Band 7 átlagos használat mellett a szerkezet 14 napig bírja egy töltéssel.

A HUAWEI Band 7 grafit fekete, terepzöld és nebula pink színekben érthető el június 17-től, ajánlott vásárlói ára 22.990 forint. Elérhetőség: a Huawei hivatalos webáruházában (www.huawei-store.hu) és viszonteladói hálózatában.