Megérkezett a Samsung Galaxy S7 és S7 edge

Megérkezett a Samsung Galaxy S7 és S7 edge

A Samsung Electronics prezentálta a Galaxy termékcsaládjának legmodernebb tagjait, a Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge modelleket. A mai felhasználók életstílusához szabott Galaxy S7 és Galaxy S7 edge élen jár a kifinomult megjelenés, a korszerűsített kamera és a játszva felhasználható szoftverfunkciók terén. Ezenkívül a felhasználó más áruk, szolgáltatások és élmények egész galaxisához kapcsolódhat vele.

„Legyen a világ fényesebb, élesebb, komfortosabb és szórakoztatóbb! Ezeket a célokat tartottuk szem előtt, mikor is megalkottuk a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge modelleket. A korszerű masinák az szemrevaló külsőt fejlett funkciókkal párosítva nyújtanak példátlan mobilélményt” – jelentette ki DJ Koh, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának elnöke. „Olyan modern műszaki megoldást adunk vevőink kezébe, amely gazdagabbá teszi életüket, és tovább dolgozunk olyan megoldások kifejlesztésén, amelyek eddig lehetetlennek tűntek.”

Fejlett kamera: fergeteges minőségű képek bármikor, bárhol

Az okostelefonok közt elsőként a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge kapott Dual Képpont kamerát, mindent összevetve világosabb és élesebb képek állíthatók elő még gyenge fényviszonyok közt is. A forradalmian korszerű technológiának, a tágabb rekesznek, a nagyobb fényerejű objektívnek és a nagyobb érzékelő pontoknak hála a kamera rövidebb záridőkre és pontosabb önműködő élességállításra képes még kevés fényben is. A Motion Panorama nevű modern felvétel készítési mód mozgást visz a tradíciókhoz hű panorámafotókba, mindent összevetve a nézőt teljesen magával ragadja a vizuális behatás.

Még tökéletesebb külső és funkciók

Az 5,1 hüvelykes Galaxy S7 és az 5,5 hüvelykes Galaxy S7 edge 3D üvegből és fémből készül – a kecses külső nemcsak strapabíró, hanem kényelmesen kézre is áll. Akár munkára, akár játékra használják a telefont, a masina korszerű Always-On Display funkciója klasszikus, érintés nélküli élményt ad a felhasználóknak, akiknek mindent összevetve nem kell aggódniuk, hogy lemaradnak egy hívásról vagy jelentős értesítésről.

Megérkezett a Samsung Galaxy S7 és S7 edge
Megérkezett a Samsung Galaxy S7 és S7 edge

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge víz- és porálló (az IP68 szabvány véleménye alapján), mindemellett ehhez nem kellett kompromisszumot kötni a kinézet terén sem. A Galaxy S7 edge modellt felvértezték az Edge UX fejlett technológiájával, ami kényelmet és fokozott hatékonyságot ad úgy, hogy villámgyorsan elérhetővé teszi a felhasználó kedvenc funkcióit, akárcsak az e-maileket, a szelfi és panoráma módot, vagy akár más fejlesztők alkalmazásait.

Modernizált teljesítmény: a töltéstől a játékig

A Galaxy S7 és Galaxy S7 edge villámgyorsan feltölthető mind vezetékes, mind vezeték nélküli technológiával. Ezenfelül a hibrid SIM-kártyafoglalat kínálja, hogy a felhasználó egy microSD kártya behelyezésével akár 200 GB-ig bővítse a tárhelyet. Bizonyos országokban mindazonáltal a foglalat duál SIM-kártyával is hasznavehető.

A Samsung tekintélyes hardver- és szoftverfejlesztéseket is végzett annak érdekében, hogy optimalizálja a Galaxy S7, ezenkívül a Galaxy S7 edge által nyújtott játékélményt. A nagyteljesítményű processzor és a nagyobb kapacitású akku hosszabb játékidőt biztosít, a szerkezet túlmelegedését mindazonáltal belső hűtőrendszer akadályozza meg. A játékosok részére fejlesztett modern bővítmény, a Game Launcher kínálja az akkumulátorfogyasztás kezelését és az értesítések minimalizálását. Mindemellett a felhasználó felveheti a játékot, és a képernyőjét is megoszthatja, hogy másokkal játsszon. A Galaxy S7 és Galaxy S7 edge által is alkalmazott Vulkan API korszerű műszaki megoldásnak betudhatóan a jókora teljesítményigényű grafikus játékok kevésbé fogyasztják az akkumulátort.

A Galaxy behatás

A Samsung megszakítás nélkül fejleszti a készülékeit, a szoftvereit és a szolgáltatásait annak érdekében, hogy olyan eszközöket nyújtson a felhasználók kezébe, amelyekkel az összes eddiginél jobban lehet kapcsolatokat teremteni, élményeket megosztani és megszervezni, vagyis még többet kihozni az életünkből. A társaság ismét tudatosítja a „lehetséges” fogalmát, túllép a mai technológiákon, döbbenetes mobilélményt teremtve.

A Samsung részére nincs lehetetlen. Kiváló mobilélményt élhetünk keresztül, ha példaként összekapcsoljuk a Galaxy S7,Galaxy S7 edge mobilunkat a modern Gear S2 Classic-kal, és mindent összevetve nyomon követhetjük előrehaladásunkat a fitness vagy a sport terén. Vagy „beutazhatjuk” a világot, ha összekapcsoljuk a telefont a Gear VR-ral.

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékeken elérhető a legjobb mobilfizetési szolgáltatás is: a Samsung Pay biztonságos, mérsékelt, és azt lehet mondani mindenhol felhasználható. A Samsung KNOX, az ujjlenyomat-felismerés és a fejlett tokenizációval védett Samsung PayNFC-t, valamint mágneses adatátviteli (MST) és vonalkód modern műszaki megoldást alkalmaz, ezáltal a mobilfizetés az összes eddiginél több helyen, és több vásárló részére elérhető.

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge március közepétől kerül forgalomba.

 

Galaxy S7

Galaxy S7 edge

Operációs rendszer

Android 6.0 (Marshmallow)

Hálózat

LTE Cat.9 (450/50 Mbps)

Méretek 142,4×69,6×7,9 mm, 152 g 150,9×72,6×7,7 mm, 157 g
Processzor Nyolcmagos (2,3 GHz Quad + 1,6 GHz Quad), 64 bit, 14 nm-es technológia / Négymagos (2,15 GHz Dual + 1,6G Hz Dual), 64 bit, 14 nm-es technológia
Memória 4 GB RAM (LPDDR4), 32/64 GB (UFS 2.0) + microSD (max. 200 GB)
Kijelző 5,1 hüvelykes Quad HD Super AMOLED 2560×1440 (577 ppi) 5,5 hüvelykes Quad HD Super AMOLED 2560×1440 (534 ppi) Edge képernyő
Kamera Hátlapi: Dual Pixel 12 MP (f/1,7), Smart OIS, Előlapi: 5 MP (f/1,7)
Akkumulátor 3000 mAh 3600 mAh
Kapcsolat WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5 GHz), MIMO, Bluetooth® v 4.2 LE, ANT+, USB 2.0, NFC, Location
Érzékelők Gyorsulásmérő, közelségérzékelő, RGB fényérzékelő, geomágneses érzékelő, giroszkóp, ujjlenyomat-olvasó, nyomásmérő, Hall-effektus érzékelő, pulzusmérő
IP szabvány

IP68

Hang MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Videó MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM