Kapható a Samsung legújabb virtuális valóság szemüvege, a Gear VR Light

Kapható a Samsung legújabb virtuális valóság szemüvege, a Gear VR Light

Magyarországon is kapható a Samsung Gear VR szemüvegének legújabb verziója, a Gear VR Light. A vállalat második nagyközönség számára készült virtuális valóság szemüvege lényegesen könnyebb elődjénél, és megújult kezelőfelületet is kapott a minél tökéletesebb felhasználói élmény érdekében. A Gear VR Light készülékeket bárki kipróbálhatja, aki ellátogat valamelyik Samsung Experience Store-ba. A magával ragadó vizuális élmény mellett a Samsung készülékei akár a tériszony vagy a nyilvános beszédtől való félelem leküzdésében is segíthetnek.

A Samsung kampányához kapcsolódó BeFearless videó:

https://www.youtube.com/watch?v=tLZ-lO_hHUg

A Samsung Magyarországon is bemutatta virtuális valóság szemüvegének legújabb változatát, a Gear VR Lightot, amellyel tovább erősíti vezető szerepét a viselhető eszközök piacán. A készülék ajánlott fogyasztói ára 39 990 Ft és a Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 és S6 edge modellekkel kompatibilis. A telefonok Super AMOLED kijelzője biztosítja az élénk színeket, tiszta megjelenítést és a teljesítményt, amely nélkülözhetetlen a lenyűgöző virtuális valóság élményhez.

A Gear VR Light bevezetésével egy minden eddigiél szélesebb réteg tapasztalhatja meg a virtuális valóság semmihez sem hasonlítható élményét. Az elődjénél lényegesen könnyebb készülék egy folyamatosan bővülő 360 fokos videó és játék tárházzal várja a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat. A napokban a boltok polcaira kerülő Gear VR Light nyújtotta egyedülálló vizuális élményt bárki kipróbálhatja, aki ellátogat valamelyik Samsung Experience Store-ba.

A Samsung Experience Store-okban elhelyezett Gear VR Light-okkal a virtuális valóság egy speciális felhasználási módját is kipróbálhatják az érdeklődők. A Samsung nemrég indított Launching People kampánya ugyanis a technológiában rejlő lehetőségeket kihasználva segít legyőzni olyan mindennapi fóbiákat, mint a tériszony vagy a nyilvános beszédtől való félelem. A készülékek segítségével – szakemberek által összeállított pár perces tréning anyagon – tesztelhetik a boltba látogatók, hogy mennyire szenvednek a fenti fóbiáktól, és biztonságos körülmények között léphetik át saját határaikat.