Johnny Depp és a rockgitáros Jeff Beck együttes albumon dolgozik

Johnny Depp és a rockgitáros Jeff Beck együttes albumon dolgozik

A filmsztár Johnny Depp arra biztatja az otthoni karanténban élő rajongóit, hogy ne hagyják magukat, legyenek kreatívok, alkossanak valamit, mihelyt ő is teszi: most éppen egy együttes albumon dolgozik Jeff Beck rockgitárossal.

A The Guardian cikke alapján a hollywoodi sztár és 75 éves zenész kollégája a modern lemezről szóló bejelentéssel egyszerre az Isolation című John Lennon szám feldolgozását is közzétette. Beck azt mondta, hogy az időszerű nehéz napokban, és a valóságos elszigeteltségben, amiben az emberek élnek, itt volt az ideje a hagyományos Lennon-szám feldolgozásának.

Depp a közelmúltban csatlakozott az Instagramhoz, és pillanatok alatt csaknem kétmilliós követőtábora lett.

A sztár bejegyzésében arra biztatott mindenkit, hogy ne nyújtják át magukat „a karantén pokoli monotóniájának”, hanem legyenek kreatívok a válság folyamán is. „Alkossatok valamit, amivel magatoknak vagy másoknak használtok az elkövetkezendő időszakokban. Csináljatok bármit, amiről úgy gondoljátok, hogy feldobhatja valaki napját. Rajzoljatok, olvassatok, fessetek, tanuljatok, készítsetek filmet a telefonotokkal, játsszatok egy hangszeren, amin tudtok, és ha nem, hát tanuljatok meg” – üzente Depp.

A színész már ezelőtt is foglalkozott zenével, 2015-ben alapította a Hollywood Vampires rockegyüttest Alice Cooper és az Aerosmith gitárosa, Joe Perry társaságában.

Depp legutóbbi filmje, a Waiting for the Barbarians, amely J. M. Coetzee regényéből készült Mark Rylance és Robert Pattinson segédkezésével, az előző évben őszi fesztiválszezonban mutatkozott be nemzetközileg, de mozikba még nem került. Minamata című drámájának premierje ugyanakkor, ahol Bill Nighyval megjelenik közösen, idén ősszel lenne. Közben a Mesés állatok és megfigyelésük című film 3. epizódjának forgatását, ahol ugyancsak dolgozott volna, el kellett halasztani a koronavírus-járvány folytán.

MTI