Ismét BMW autók a vadonatúj Mission: Impossible filmben

Ismét BMW autók a vadonatúj Mission: Impossible filmben

A BMW ismét a Paramount Pictures legendás akciófilm-sorozatának kizárólagos autóipari partnere. Az ötödik, Rogue Nation alcímet viselő Mission: Impossible felvonásban a bajor gyártó immáron második alkalommal „vállalta el a küldetést”: a negyedik, 2011-ben bemutatott „Ghost Protocol” című filmben a BMW X5 és a BMW 6-os Cabrio mellett a BMW Vision EfficientDynamics tanulmányautó is feltűnt. A Mission: Impossible – Rogue Nation világszerte 2015. július 31-én debütál a mozikban.

A nagyszabású hollywoodi alkotás hivatalos előzetese tegnap került fel az internetre, amelyben a rajongók első ízben kapnak ízelítőt az olyan lendületes és adrenalinnal töltött akciójelenetekből, amelyekre csak Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF (Impossible Mission Force) képes – a vadonatúj BMW M3 társaságában. Kiváló menettulajdonságainak köszönhetően a legendás BMW M3 sportautó ötödik generációja tökéletes választásnak bizonyult az olyan elképesztő autós jelenetekhez, amelyekhez hasonlót még nem láttak a nézők.

A BMW M divízió filozófiáját és modelljeinek dinamikus karakterét hűen tükrözik a vadonatúj M3 motorsportos génjei, miközben a tegnap bemutatott előzetesben a BMW Motorrad abszolút sportmodellje, a két keréken nyújtott maximális teljesítmény megtestesítője, az S 1000 RR is feltűnik. A BMW ConnectedDrive, amely a piacon egyedülálló módon tart fent állandó kapcsolatot a sofőr, a jármű és a külvilág között, az IMF akcióit is nem egyszer segíti világkörüli kalandjuk során. A BMW ConnectedDrive innovatív funkciói a valós életben egyaránt növelik a biztonságot és fokozzák a kényelmet, amelyben kiemelt szerepet játszik a BMW modellekbe szerelt kamera és a megannyi vezetést támogató rendszer.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy újfent a világ egyik legizgalmasabb akciófilm-sorozatának részesei lehetünk” – nyilatkozta Ian Robertson, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és – marketingért felelős tagja. „A kiemelkedő teljesítmény és a BMW ConnectedDrive szolgáltatásai együttesen felülmúlhatatlan partnerekké emelik a BMW modelleket Ethan Hunt és csapata számára, akik a járművek úttörő funkcióit és élvonalbeli technológiáit a világ megmentésének szolgálatába állítják. A BMW M3 az autóversenyzői géneket és a hétköznapi praktikusságot egy érzelmekkel teli, erőteljes koncepcióban egyesíti, amelyhez fogható eleddig nem készült” – tette hozzá Ian Robertson.

Ismét BMW autók és motorok szerepelnek a vadonatúj Mission: Impossible filmben
Ismét BMW autók és motorok szerepelnek a vadonatúj Mission: Impossible filmben

A Mission: Impossible – Rogue Nation a film főszereplője, Tom Cruise mellett ismét összehozza a Mission: Impossible – Ghost Protocol sztárjait, így Jeremy Renner-t, Simon Pegg-et, valamint Ving Rhames-t. Az ötödik epizódban Alec Baldwin, Rebecca Ferguson és Sean Harris is játszik.

A filmet a Paramount Pictures és a Skydance Productions közös projektként, Tom Cruise / Bad Robot produkcióban készítette el. Az ötödik részt Christopher McQuarrie rendezte, a produceri feladatokat Tom Cruise, J.J. Abrams és Bryan Burk vállalta el. A Mission: Impossible – Rogue Nation executive producerei David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger a Skydance Productions-től, illetve Jake Myers voltak. A forgatókönyvet Drew Pearce, Christopher McQuarrie, Will Staples, Laeta Kalogridis és Patrick Lussier, valamint Dylan Kussman írták, Bruce Geller televíziós sorozata alapján.

A Mission: Impossible – Rogue Nation hivatalos előzetesét az alábbi weboldalon nézheti meg: http://bit.ly/1AxPDmN

(BMW)