Íme a MINI Lifestyle Gyűjtemény legötletesebb női darabjai

Íme a MINI Lifestyle Gyűjtemény legötletesebb női darabjai

Az édesanyák iránti szeretet kifejezésére sokféle megoldás adódik, az egyik leginkább közkedvelt alkalom erre az Anyák napja, melyet a világon mindenfelé más és egyéb napon ünneplünk. A Nyugat-Európában jellemzően május második vasárnapján tartott jeles napra készülve az angol prémiummárka a MINI Lifestyle Gyűjtemény csodás női ruhadarabjai és fantáziadús kiegészítői közt válogatva gyűjtött össze egy csokrot, mely isteni inspirációul szolgálhat a tavaszi összeállításaink megalkotásához is.

A MINI Lifestyle Gyűjtemény idén is divatos ruhadarabokkal és praktikus hétköznapi kiegészítőkkel kedveskedik a nőknek, a MINI jellegzetes stílusában és prémium minőségében. A közelgő nyár egyik legdivatosabb viseletének a dombornyomott MINI felirattal ellátott női póló (MINI Wordmark T-Shirt Women’s) ígérkezik, amely élénk piros, fekete és fehér színben szintúgy elérhető. A retró megjelenést preferáló édesanyák részére a MINI 60 Years Lifestyle Gyűjtemény darabjai jelenthetik a legkiválóbb választást, legyen szó akár a kisautós (MINI Car Print T-Shirt Women’s), a csíkos (MINI Stripe T-Shirt Women’s) vagy a hagyományos (MINI Vintage Logo T-Shirt Women’s) mintázatú pólóról. A legkényelmesebb otthoni vagy utazás közbeni viseletet a nagyméretű MINI logóval ellátott női pulóver (MINI Logo Patch Sweatshirt Women’s) garantálja, amely élénk piros és kék színben is megrendelhető.

Az erősebb széllökések ellen a kéttónusú parka (MINI Two-Tone Parka Women’s) jelent maximális védelmet, a tengerparti pihenés és a vadregényes túrázás közben ugyancsak. Ha ugyanakkor esősre fordul az idő, a MINI Lifestyle Gyűjtemény víg színekkel megálmodott, összehajtható esernyője (MINI Foldable Umbrellas) egy mozdulat után használatra kész.

A spontán javaslatok papírra vetését eközben kifinomult MINI jegyzettömbök (MINI Notebooks) és töltőtoll (MINI Fountain Pen) támogatja. A prémium minőségű írószereket az angol márka ikonikus stílusában tervezték meg a készítők. A MINI 60 Years Lifestyle Gyűjtemény csíkmintás jegyzettömbje (MINI Striped Notebook) és a szövettel borított jegyzettömb (MINI Cloth-Bound Notebook) szintén elérhető élénk piros, kék és szürke árnyalatban. A hirtelen jött elgondolások feljegyzéséhez keresve sem találhatnánk a MINI töltőtollnál stílusosabb eszközt, tudniillik kéttónusú hüvelyével az otthoni környezetben és a munkahelyi íróasztalon is tetszetősen mutat, a kézzel írt anyák napi köszöntések mindazonáltal szívhez szólóbbak, mint bármi más.