Idén is megrendezik a startup vállalkozások Be Smart versenyét

Idén is megrendezik a startup vállalkozások Be Smart versenyét

Idén is megrendezi a startup vállalkozások Be Smart versenyét a fővárosi Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK).

A BVK információja alapján az írásbeli pályázatokat január 28-án délig lehet benyújtani. A második fordulót február 5-re tervezik. A versenyre idén is olyan vállalkozásokat várnak, amelyek már túljutottak a kiindulási fázison, piacra léptek vagy fejlesztésükből prototípussal rendelkeznek.

A továbbjutók részt vehetnek a planéta talán legdinamikusabban növekvő technológiai fórumán, a dublini Futurescope-on, vagy eljuthatnak a Rheinland Pitch on Danube düsseldorfi versenyére, ha bekerülnek a német startupverseny magyarországi elődöntőjébe. A smart city fejlesztésekkel foglalkozók a lisszaboni Smart Cities Summit bemutatón mutatkozhatnak be, a többi rendezvényre témamegkötés nélkül lehet jelentkezni.

A BVK vezette Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektjében szlovák és magyar startupok részére is szerveznek versenyt. Ennek nyertese az áprilisi A főváros startup fórumon kiállítási lehetőséget kap, mitöbb részt vehet az internacionális think. BDPST Start-up Expo eseményén.

A 9. alkalommal megszervezett verseny jelentkezési lapja a BVK honlapján tölthető ki.

mti