Gyógyszer vagy kávé? A megoldás a lúgosító gyógykávé!

Gyógyszer vagy kávé? A megoldás a lúgosító gyógykávé!

A hagyományos kínai gyógyászatban már évezredek óta előszeretettel alkalmazzák a ganoderma gombát, mint lúgosító és mint az egészség megőrzésének kiváló forrását. A DXN cég ezt a ganoderma gombát, illetve a Brazíliából beszerzett kávét használja fel, hogy előállítsa lúgosító gyógykávé termékét. Ez a ganodermás kávé tulajdonképpen egy lúgosító gyógykávé, mely lehetőséget ad a kávé élvezeti, valamint az egészséges életmód élvezetére egyaránt. A ganoderma lúgosító hatása klinikai vizsgálatokon alapszik, akárcsak egyéb jótékony előnye, melyet így a lúgosító gyógykávé is képes közvetíteni.

A gyógynövények királyának is becézett ganoderma vértisztító és egyéb fontos élettani hatása a DXN lúgosító gyógykávé alapja. Ezt a gyógykávé készítményt rendszeresen fogyasztva – figyelembe véve a lúgosító hatást is – a kávé élvezeti értéke mellett, nagymértékben hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez is. Így a lúgosító gyógykávé képes kifejteni előnyös hatásait, amit a tudományos vizsgálatok alátámasztottak. A DXN gyógykávé esetében ilyen az immunrendszer erősítés, a különféle betegségek kezelése, a vérnyomás „normalizálása”, illetve a többször említett lúgosító tulajdonság.

A ganoderma pecsétviaszgomba jótékony hatása évezredek óta ismert
A ganoderma pecsétviaszgomba jótékony hatása évezredek óta ismert

A lúgosító gyógykávé a DXN vállalat Malajziai központ irányítása alatt készül. Itt található az a 70 hektáros ganoderma ültetvény is, amelynek révén a DXN és ezáltal a lúgosító gyógykávé is, megkapta az ISO 14001 minőségbiztosítási tanúsítványt. A DXN természetesen a ganodermás gyógykávé mellett egyéb termékek előállításával is foglalkozik. A lúgosító gyógykávé feldolgozó gyárrészlege 42 000 négyzetméteres, de e mellett található az új részleg 70 000 négyzetméteres területen. A lúgosító gyógykávé mellett itt kozmetikumokat, gyümölcsleveket és enzimeket állít elő a gyár. Fontos megemlíteni, hogy olyan termékek esetében, mint a gyógykávé vagy kozmetikumok, minden gyártónak szigorú előírásoknak és szabályoknak kell megfeleljen. A DXN tökéletesen teljesíti a kötelező előírásokat, sőt több oklevéllel is rendelkezik a lúgosító gyógykávé kapcsán is a Maláj, illetve az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumoktól. Ezek együttesen garantálják, hogy a lúgosító gyógykávé nem kizárólag a lúgosító sajátosságával, de a többi kiváló élettani hatásával együtt segít az egészség megőrzésében.

A lúgosító gyógykávé egyesíti az élvezeti értéket és az egészségmegőrző hatást
A lúgosító gyógykávé egyesíti az élvezeti értéket és az egészségmegőrző hatást

A lúgosító, az immunrendszer erősítő, a vírus- és rákellenes hatású gyógykávé ma már itthon is elérhető. A cég weboldalán rengeteg információ olvasható a lúgosító gyógykávé eredetéről és felhasználásáról. Táplálkozzunk és éljünk egészségesen!