Fáklyás-álarcos felvonulás is lesz az ez évi Farsangfarka Rendezvényen

Fáklyás-álarcos felvonulás is lesz az ez évi Farsangfarka Rendezvényen

Maskarások, farsangi fánkkülönlegességek, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás és gasztronómiai vásár is lesz az ez évi Szentendrei Karnevál – Farsangfarka Rendezvényen, amit február 10-én és 11-én rendeznek meg Szentendre főterén.

A nagyszínpadon két napon keresztül egymást követik a népzenei, világzenei, könnyűzenei produkciók, gyermekkoncertek, szombat este ugyanakkor a Holdviola, vasárnap a Besh o droM lép fel – közölték a szervezők.

Az esemény leginkább közkedvelt és leglátványosabb programja a fáklyás-álarcos felvonulás, aminek keretében pompázatos tűzzsonglőr produkciót is láthatnak a kíváncsiskodók.

A gyerekeket álarckészítéssel, koncertekkel, gyerekműsorokkal és a szentendrei óvodások farsangoló produkciójával várják.

A Dumtsa sétálóutca ad helyet a karneváli hangulatú gasztronómiai vásárnak, ahol a érdeklődők a farsangi időszakra sajátos ételeket kóstolhatják meg, a ropogós sültektől kezdve a farsangi fánkvariációkig, de gazdag pálinkakínálat és jótékonysági malac- és báránysütéssel is készülnek a szervezők.

MTI