Az LG a high-end hangminőséget nyújtó TONE Platinummal bővíti Bluetooth headset-választékát

Az LG a high-end hangminőséget nyújtó TONE Platinummal bővíti Bluetooth headset-választékát

Az LG Electronics (LG) Barcelonában, a február 22-25. közepette tartott Mobile World Congress szakkiállításon szemlélteti a Bluetooth-headset TONE termékcsaládjának legfrissebb, legmagasabb kategóriás tagját. Azon túl, hogy pompásan mutat, a modern TONE Platinum páratlanul kifinomult stílust képvisel és kitűnő hangminőséget szintén nyújt, utóbbit a Harman Kardonnal kötött partnerségnek betudhatóan.

Azt, hogy a legkorszerűbb TONE Platinumot a profiknak és a legelkötelezettebb zenerajongóknak tervezték, mi sem alátámasztja jobban, hogy az készülék kiérdemelte a Harman Kardon platina fokozatát. A lehető legkisebb torzítást ennél a modellnél az garantálja, hogy az LG a hangmodulnál az általában a high-end vezetékes fejhallgatóknál ismert Balanced Armature kialakítást alkalmazta. A konstrukció alumíniumból fejlesztett háza a méginkább kifinomult hangzást szolgálja.

A TONE Platinum az aptX HD audiokodeket hasznosítja a Bluetooth-adatátvitel alatt, amivel úgy ér el CD-minőségű hangzást, hogy hűen visszaadja a teljes hang-sávszélességet, valamint azzal minimalizálja a késleltetést, hogy erőteljesen csökkenti a bitrátát a hangminőség romlása nélkül.

Ezt a prémium fejhallgatót használva még a legzajosabb környezetben ugyancsak tisztább lesz a telefonhívások hangminősége, a zajszűrésről hiszen a masina dupla mikrofonja gondoskodik.

A kecses alumínium-borítás prémium külsőt kölcsönöz a TONE Platinumnak, ergonomikus kialakítása révén mindazonáltal akár órákon keresztül kényelmesen viselhető. Is a minél komfortosabb használatot szolgálja, hogy hangutasításokkal (Voice Command) ugyancsak lehet a bejövő hívásokat kezelni, miközben a Tone & Talk alkalmazást úgy fejlesztették tovább, hogy már segíti a hangjegyzet (Voice Memo) és a Find Me funkciókat bármely, 4. 1 vagy fejlettebb Android operációs rendszert futtató okostelefon esetében.

„Az LG TONE Platinum ékes bizonyítéka azon továbbfejlesztett technológiáknak, amelyeknek célja, hogy prémium hangminőséget nyújtsanak olyan köntösben, ami vásárlók millióit győzi meg” – mondta Michael Park, az LG Electronics továbbfejlesztett személyi berendezések üzletágának alelnöke. „Az LG TONE termékcsaládja felülmúlhatatlannak számít a Bluetooth-világban, amely egyben kulcsfontosságú növekedési területet jelent mobilüzletágunk részére” – tette hozzá Park.

„Izgalmas dolog volt együttműködni az LG-vel az LG TONE Platinum kifejlesztésén” – mondta Michael Mauser, a Harman életstílus üzletágának elnöke. „A Harman Kardon több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a prémium audió- és az úttörő hangtechnológiák megalkotása terén. Amikor egy olyan áru viseli a Harman Kardon nevet, mint az LG TONE Platinum, az azt igazolja, hogy az kellék kategóriájának legjobb hangminőségét produkálja, előkelő kinézet mellett” – hangoztatta Mauser.

Az LG tervei szerint márciusban kezdi a TONE Platinum értékesítését az USA-ban, ezután a legnélkülözhetetlenebb ázsiai, európai és latin-amerikai piacokra érkezik meg a gyártmány. A barcelonai Mobile World Congress látogatóit az LG standja szintén várja február 22-25. közt, ahol a TONE Platinum ugyancsak szemrevételezhető.