A századforduló monarchiáját idézi meg a Pannon Filharmonikusok újévi koncertje

A századforduló monarchiáját idézi meg a Pannon Filharmonikusok újévi koncertje

A századforduló monarchiáját idézi meg a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) január 2-án, a pécsi Kodály Központban tartandó újévi koncertjén – közölte az együttes sajtótájékoztatóján.

Az exkluzív díszhangversenyen emblematikus Strauss-keringőket és a Radeczky-indulót tűzik műsorra – írták kiemelve, hogy az est vendégművésze a Kossuth- és Liszt-díjas hegedűművész, Kelemen Barnabás lesz, zenekart Bogányi Tibor vezető karmester vezényli.

Hozzátették: a díszhangverseny után egy zártkörű fogadáson ismertetik, hogy kit választott az együttes közönsége a legkedvesebb női és férfi muzsikusnak.

A szavazás – mint emlékeztettek – tradíció szerint december 1-jén indul, a voksok személyesen a zenekar koncertjein, mindemellett az újévi díszhangverseny szünetében adhatóak le a jegypénztárnál kihelyezett szavazóládában, mitöbb január 2-ig az ertekesites@pfz.hu címre elektronikusan is elküldhetők.

A megválasztott muzsikusok értékes ajándékokat, például ékszert és két éjszakára szóló, kétszemélyes hétvégét nyerhetnek.

Az újévi díszhangversenyre jegyek korlátozott számban még kaphatóak a Kodály Center jegypénztárában és a jegymester.hu oldalon.

mti