A sharp bevezeti új A3 monokróm multifunkciós nyomtatóit

A sharp bevezeti új A3 monokróm multifunkciós nyomtatóit

A Sharp két új monokróm multifunkciós nyomtatót (MX-M754N és MX-M654N) dob piacra. Az új készülékek villámgyorsan nyomtatnak, fénymásolnak és szkennelnek, ezenkívül a legkülönbözőbb anyagok nyomtatását és speciális dokumentumformázást tesznek lehetővé.

Az új MX-M754N és MX-M654N készülékeket a Sharp igényes üzleti ügyfelei számára fejlesztette ki. Speciális funkcióik, így a 200 oldal/perces nagyteljesítményű automatikus kétoldalas (duplex) nyomtatás vagy az akár 75 lap/perces megdöbbentő nyomtatási sebességük miatt remekül megállják a helyüket olyan környezetben, ahol aránylag nagy mennyiségű anyag nyomtatására van szükség, például fénymásoló szalonokban, nagy irodákban vagy a központi nyomtatás terén.

Hatékony nyomtatási és szkennelési funkcióik mellett a készülékeket nagy felhasználói kényelem is jellemzi. Az új, 10,1” méretű multitouch érintőpanel ún. szabad elhajlási funkcióval rendelkezik, amely gyors és intuitív kezelést tesz lehetővé. A készülékek betolható QWERTY billentyűzettel is rendelhetők, így az új adatok – pl. a mutatók – még egyszerűbben és jóval gyorsabban vezethetők be közvetlenül a nyomtatóba. Az áttekinthető vezérlőpanel a felhasználók szükségletei szerint konfigurálható, így a Sharp multifunkciós készülék nagy szabadságot kínál, és felhasználója egyéni szükségleteinek megfelelően működtethető.

Tomasz Wieczorek, a Sharp Electronics Europe kelet-közép-európai termékmenedzsere így fogalmaz: – A két új készülék, az MX-M654N és az MX-M754N bevezetése után versenyképes áron tökéletes nyomtatási minőséget és lélegzetelállító kapacitást kínálhatunk jelenlegi és új vásárlóinknak. Az új nyomtatókban professzionális nyomdai készülékeinkben alkalmazott dokumentumformázási opciók is használhatók, ami tökéletes megbízhatóságuk és magas teljesítményük garanciáját adja.

A finisher opciók közül választhatunk például 4000 ív befogadására képes, brosúrakészítésre, 50 vagy 100 lap fűzésére és lyukasztására alkalmas finishert, Z hajtó egységet, inline vágógépet, borító- és elválasztólap-kötő egységet vagy gerinctűzőt. A készülékkel rendkívül sokféle, 55 – 300 g/m² súlyú papírra nyomtathatunk.

A finisher funkciók és a sokfajta papíranyag kezelése lehetőséget ad arra, hogy a cégek maguk készíthessék el a legkülönbözőbb dokumentumokat, például használati utasításokat, levelezést, számlákat, hírleveleket stb.

Az MX-M754N és MX-M654N modellek teljesítik a bizalmas adatokat kezelő irodákban nélkülözhetetlen szigorú biztonsági követelményeket. A készülék belső merevlemezén tárolja és automatikusan védi az információkat, amelyek sokszor és biztonságos módon írhatók felül.

(forrás: Sharp)