A Samsung Hordozható SSD T7 Touch új korszakot nyit a külső meghajtók piacán

A Samsung Hordozható SSD T7 Touch új korszakot nyit a külső meghajtók piacán

Hordozható SSD a Samsungtól – a T7 Touch új korszakot nyit a külső meghajtók piacán

A cég legfrissebb kis méretű, külső szilárdtest-meghajtója rendkívüli sebességet és ergonomikus ujjlenyomat alapú azonosítást nyújt egyszerű, tartós kivitelben.

A Samsung elénk tárja legmodernebb külső meghajtóját, a Portable T7 Touch SSD-t, amely a kompakt kialakítás mellett a második generációs USB 3.2 technológiával az elérhető legmagasabb átviteli sebességet is biztosítja a felhasználóknak. A készülék az integrált ujjlenyomat-olvasónak betudhatóan új szintre emeli az adatbiztonságot.

“A felhasználóknak, akik a munka és magánélet közt nem húznak éles határt, kardinális, hogy az eltérő tartalmakat és másfajta anyagokat biztonságban szállíthassák magukkal, bármerre is menjenek – mondta Dr. Mike Mang, a Samsung memória üzletág márka- és készítmény csapatának alelnöke. – A T7 Touch SSD-be tervezett ujjlenyomat-olvasónak betudhatóan a felhasználók adatai biztonságban vannak, és azokat iparági szinten is kiugró sebességgel vihetik keresztül más eszközökre a kompakt adattárolóról.”

A Samsung legfrissebb SSD-je a profik és az átlagfelhasználók részére éppúgy fergeteges megoldást jelent. A T7 Touch elegendő tárhelyet nyújt nagy méretű képek, játékok, 4K vagy 8K felbontású videók tárolására akár PC-n, tableten, okostelefonon vagy játékkonzolon Elnyűhetetlen megvalósításának hála a felhasználók bárhová magukkal vihetik az adataikat

A T7 Touch hangsúlyos sebességnövekedést ér el a korábbi adattárolási megoldásokhoz képest. Az 1 050 MB/s-os olvasási- és 1 000 MB/s-os írási sebességnek betudhatóan az eszköz közel kétszer olyan szélsebes, mint az előző generációs T5 és akár 9,5-szer gyorsabb, mint a legtöbb külső HDD Ezen felül a modern konstrukció képes a maximális sebességét NVMe felületekkel is elérni.

A T7 Touch az egyik első integrált ujjlenyomat-olvasóval büszkélkedhető Samsung SSD, amely jelszavas védelemmel és AES 256 bites hardveres titkosítással is elősegíti az adatok biztonságát. A készüléken látható Motion LED szenzor fényeivel a felhasználók játszva ellenőrizhetik az SSD aktuális státuszát. A erőteljesen megnövelt sebesség, a hardveres fejlesztések és a szilárd fém keret ellenére a készülék súlya mindössze 58 gramm. A Samsung T7 Touch továbbfejlesztett megoldásait a 2020-as CES Innovációs Díjjal is elismerték.

A fekete és ezüst árnyalatokban elérhető T7 Touch 500 GB-os, 1 TB-os és 2 TB-os verzióban érkezik, ezáltal simán alkalmazkodik a heterogén felhasználói igényekhez. A mindenre kiterjedő alkalmazhatóságot támogatja, hogy az SSD-hez USB C-to-C és C-to-A kábel is tartozik, és Windows mellett Macen és Android rendszerrel is hasznavehető.

A szerkezet ajánlott vásárlói ára 59 990 Ft az 500 GB-os, 79 990 Ft az 1 TB-os, és 149 990 Ft a 2 TB-os SSD során, amelybe 3 éves limitált garancia is beletartozik.