A korszerű LG Styler a teljeskörű ruhaápolás jövőjét hozza el

A korszerű LG Styler a teljeskörű ruhaápolás jövőjét hozza el

Az LG Electronics (LG) a 2019-es CES-en ismerteti részleteiben is új, forradalmi Styler készülékeit, melyek jól szemléltetik a cég elképzeléseit a teljeskörű ruhaápolási megoldások kapcsán. A portfólió zászlóshajó modellje, a fekete, tükröződő üvegajtóval felszerelt LG Styler a szakmai vásár legjobb innovációinak járó díját (CES Innovation Awards) is kiérdemelte. Az LG nagy kapacitású koncepciómodelleket és egy mesterséges intelligenciával felvértezett okostükröt is bemutat a tárlaton – utóbbi teljesen új, virtuális élményt szolgáltat ezután a felhasználóknak.

A prémium, fekete tükörajtóval felszerelt LG Styler egyidejűleg visz funkcionalitást és eleganciát az otthonokba kifinomult, korszerű megjelenésével, míg képes példás tisztaságot és megjelenést kölcsönözni a ruhadaraboknak. A modern, fekete festettüveg-ajtó szofisztikált stílust ad az eszköznek, amely egyidejűleg akár négy ruhadarab – például egy, az ajtóba helyezhető nadrág – komfortos és szélsebes felfrissítését biztosítja. A Smart Diagnosis és SmartThinQ technológiákkal a felhasználók szélsebes és korrekt információkat kapnak az eszköz állapotáról és tevékenységéről, emellett azonnali hozzáférést a Google hangalapú asszisztenséhez, klasszikus hangutasítások nyomán.

A Styler szíve az LG TrueSteam gőztechnológiája, amely az allergének és baktériumok több mint 99,9 százalékát képes eltávolítani a textíliákból, ezáltal állandóan kiválóan tisztán tartja a gardróbban tárolt ruhaneműket. A közvetlenül a ruhákra permetezett forró gőz semlegesíti a kellemetlen szagokat, míg a mozgó ruhaakasztó gyengéd rázással egyenesíti ki az anyagszálakat, a kíméletes szárítás szerepkör mindazonáltal szélsebesen és alaposan távolítja el a nedvességet. A hőszivattyús szárítás azzal csökkenti az energiafelhasználást, hogy az eszköz belsejében található forró, párás levegő hőjét újra felhasználja. Az üvegajtóba szerelt nadrágél-vasaló tiszta és szervezett stílust biztosít a nadrágoknak, mivel eltünteti a gyűrődéseket és példásan korrekt élt simít a nadrágszárra vasaló használata nélkül.

A 2019-es CES érdeklődői a modern Styler gépezet mellett az LG jövőbeli ruhaápolási megoldásainak egész kínálatát is megtekinthetik. A nagyobb családok részére tervezett nagykapacitású Styler a fekete tükörajtós modell kibővített típusa, mozgó ruhaakasztóján akár öt ruhadarab – példaként hosszú kabát – is kényelmesen elfér az ajtóba helyezhető nadrág mellett. Az LG a szakmai vásáron a jövő hálószobájába is betekintést enged a virtuális és testre szabható mesterségesintelligencia-szolgáltatásokat kínáló okostükör bemutatásával. Az LG ThinQ tükör egyénre szabott divattanácsokkal és virtuális ruha-összeállításokkal ad sajátos élményt, és kínálja a vásárlók részére, hogy bolti felpróbálás nélkül vásároljanak ruhákat.