A Forza Motorsport 6 játékosai már tesztelhetik Lamborghini Centenario-t

A Forza Motorsport 6 játékosai már tesztelhetik Lamborghini Centenario-t

A Forza játékosok lehetnek a Lamborghini Centenario első tesztpilótái!

Nem kell ahhoz igazán terjedelmes autórajongónak lenni, hogy az ember őszintén elámuljon egy olyan csodálatos sportautó láttán, mint a Lamborghini. A Ferruccio Lamborghini által alapított, extravagáns, luxus sportautóiról jól ismert olasz márka ebben az évben lesz 100 éves és a nevezetes alkalomra Centenario néven egy lenyűgöző technikai paraméterekkel és persze külsővel büszkélkedhető autót alkottak. A ForzaMotorsport.net véleménye alapján az idén debütáló 770 lóerős Centenario-t 12 hengeres motor hajtja ezt követően, 2,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre, 23,5 másodpercen belül már 300-zal hasít, csúcssebessége mindazonáltal 350 km/óra lesz.

Ezt az autót, melynek bemutatása csak az év második felében valószínűsíthető, virtuális valójában már idén nyári hónapokban megismerhetik a Forza játékosok!

Amint azt a most zajló 86. Genfi Autókiállításon bejelentették, a Microsoft’s Turn 10 Studios és a Lamborghini együttműködésének hála a júniusi E3 Expón megjelenő Forza autóversenyző játék legfrissebb kiadásának alapértelmezett modellje a Centenario lesz. Mi több, a Forza Motorsport 6 játékosai már mától Lamborghini autókkal versenyezhetnek: a „Rivals” időmérőben és a többszereplős Ligában a 2014. évi Lamborghini Gallardo Super Trofeo modellben ülve róhatják a versenyköröket. Az igazán jól teljesítők átülhetnek a 2015-ös Huracán Super Trofeo-ba is.

A Forzával eddig több mint 10 millió Xbox tulajdonos játszott nemzetközileg. A Forzának eddig is egyedülállóan széles választékú istállója volt: ez egészülhet ki nemsoká a Lamborghini Centenario-val.

Újabb részletek a Forza hivatalos weboldalán.