Új Paul McCartney-lemez a láthatáron

Új Paul McCartney-lemez a láthatáron

Paul McCartney a közösségi médián át az elmúlt időszakban több üzenetet és képet posztolt, amelyek egy új stúdiólemez megjelenését vetítik előre.

A világsztárral kapcsolatos legfrissebb információkat a McCartney-val kapcsolatban rendszeresen jól értesült Macca News blog összesítette. Mint írták, minden jel arra mutat, hogy a zenész a legkésőbb a jövő héten új kislemezt jelentet meg, és nyilvánosságra hozza készülő új albuma címét is.

A 76. születésnapját ünneplő brit művész legutóbbi stúdiólemeze, a New éppen öt éve jelent meg, a Wings-anyagokat beleszámítva (a Beatles-lemezeket természetesen nem) egy friss album éppen a 25. lenne McCartney már hat évtizedes pályafutása esetén.

A modern lemezre utaló első jel Macca Twitterén jelent meg, Facebook-oldalán és Instagramján: a profil- és a háttérképeket egy rejtélyes fehér fotó váltotta fel. Ugyanezen a napon McCartney meglepetéskoncertet adott egy liverpooli klubban, ahol egy új dalt is előadott, a Come Home to You-t. Ezután egy gyerekrajzra emlékeztető kép jelent meg a sztár közösségi oldalain, amely egyesek alapján egy piramist lerajzol a felkelő nappal, mások alapján egy alagutat vasúti sínekkel. A blog szerkesztője felidézte azt, hogy McCartney legutóbbi lemeze megjelenését is hasonlóan rejtélyes posztok előzték meg.

E hét első két napjára két fekete-fehér fotót tett közzé rajongóinak: az egyiken mikrofonok, egy zongora és fejhallgatók láthatók (mint lemezfelvételkor egy stúdióban), a másikon Paul Gibson gitárja és két utazótáska, ami egy új turnét is jelenthet. A legutóbbi poszton a zenész egy zongoránál ül.

MTI