Egy fürge Nissan Micra és csirkéd az asztalig repül!

Egy fürge Nissan Micra és csirkéd az asztalig repül!

A Nissan Micra büszke partnere lett a KFC-nek egy olyan kezdeményezésben, mely alapjaiban reformálhatja meg a gyorséttermi piacot.

2017-ben egy modernizált indítvány részeként a KFC már házhozszállítást is nyújt vásárlói részére! Ahhoz mindazonáltal, hogy ezen új szolgáltatásukat gördülékenyen tudják kivitelezni és a friss, ropogós csirkék folyamatosan időben megérkezzenek a megrendelőhöz, szükségük volt egy megbízható partnerre. Ezáltal esett az Amrest Kft. választása a hasonlóan továbbfejlesztett márkára, a Nissanra és a modern Micrára.

„Az ötödik generációs Micra forradalmi újításokat hozott magával és büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ilyen modernizált kezdeményezésben, mint a gyorséttermi házhozszállítás a Nissan úttörővé válhat a most bemutatott Micra által.” – hangoztatta Horváth Gergő, a Nissan magyarországi PR és Marketing kommunikációért felelős menedzsere.

a Nissan megkezdte az átadást az összesen 50 darab gépkocsinak a KFC részére, első alkalommal Budapesten ezt követően országosan ezekkel fogják szállítani mindenki asztalára ételeiket.

Rendelj te is a KFCfutár oldaláról és csodáld meg a fürge Nissan Micrát, mellyel kiszállítják számodra a csirkédet!